loading

Video produkcija Contrast Media

Moć i značaj animiranih videa i grafike u doba društvenih mreža

9th Oct, 23  ·  Video  ·  by Admin

U današnjem ubrzanom i vizuelno vođenom dobu društvenih mreža, privlačenje pažnje vaše publike je teže nego ikada. S obzirom na neprestani porast sadržaja koji se bore za pažnju korisnika sa ograničenim vremenom, ključno je istaknuti se i efikasno preneti svoju poruku. Značajnu ulogu u tome imaju animirani  video klipovi i…


Read more...

Želite da sarađujete sa nama?

Pišite nam pa ćemo vam se javiti.

Video Produkcija - Showreel 2023

5th Aug, 23  ·  Video  ·  by Admin

U dinamičnom svetu vizuelnog pripovedanja, video produkcija stoji kao izuzetna i inovativna tehnika koja osvaja publiku svojom sposobnošću da istakne razlike i stvori izvanredne vizuelne priče.

S radošću vam predstavljamo naš novi showreel, refleksiju posvećenosti i predanosti koju smo uložili u naše projekte tokom proteklih 14 godina.

 


Read more...

Koliko je bitan kvalitet zvuka u video produkciji?

24th Apr, 23  ·  Video  ·  by Admin

Kvalitetan audio igra ključnu ulogu u stvaranju kvalitetnog videa. Bez dobrog zvuka, video može izgubiti svoju vrednost i biti manje delotvoran u prenošenju poruke ili priče.

Prvo, važno je imati jasne i razumljive dijaloge u video produkciji. Nejasni ili loše snimljeni dijalozi mogu otežati razumevanje onoga što se govori, što može…


Read more...

Video produkcija - kvalitetan alat za uspešnije poslovanje

23rd Apr, 23  ·  Video  ·  by Admin

Video produkcija je postala jedna od ključnih komponenti u razvoju biznisa u današnjem digitalnom svetu. Uz sve veću prisutnost online platformi i društvenih mreža, video sadržaj je postao neophodan za brendove i preduzeća koja žele dostići svoju ciljnu publiku.

 


Read more...

Mišeluk 2018 - Velika nagrada Novog Sada

13th Jul, 18  ·  Video  ·  by Admin

Angažovani smo da napravimo TV reklamu i promotivni video ovogodišnje trke Velika nagrada Novog Sada koja se održava na stazi Mišeluk. Bilo je interesantno snimati ovaj događaj i ovde možete pogledati krajnji rezultat.

Mišeluk je mesto najvećeg godišnjeg šampionata u auto-moto trkama u Srbiji.

 


Read more...

Saudijska Arabija 2018

3rd Apr, 18  ·  Video  ·  by Admin

Već treću godinu zaredom bili smo na Kids in Motion 2018 u Saudijskoj Arabiji, kao zvanični provajder medijskog izveštavanja. Od 15. do 17. februara, hiljade ljudi posetilo je najveći dečiji festival u Saudijskoj Arabiji. Svake godine ova manifestacija beleži eksponencijalni rast popularnosti i broja posetilaca u Džedi i…


Read more...